Monday, September 30, 2013

OHO ! ^^

Kappas vaan.. Jääny vähän tänkin blogin päivittely kun ei oikeen mitään jaksa elämässä raskauden ohella tapahtua :D Röhnäilen vaan himassa, kun ei ole oikeen voimaa, jaksamista eikä mielenkiintoa enää mihinkään lähteä.. :c
Nyt mun elämä pyörii niinku vaan facebookin, ask.fm:män ja mun naapurin jaanan ympärillä :D
aika noloo :D
Mun päivärytmi on aikalailla sitä, et mä aamul herään, meen kuselle, syön, katon hetken telkkarii, puen päälle ja kappas vaan, vyöryn jaanalle :D juon sen kahvit ja lagaan sen sohval kunnes tulee nälkä, tuun himaa syömää ja takas jaanalle ku ei jaksa olla himas :D Onneks senkaa juttuu aina riittää :D

ollaanhan me nyt ihan selvästi luodutkin toisillemme ::D:D:D eikös?

Mitäs vielä.. Oon nyt ollu torstaista asti ihan kipeenä :c kamala flunssa yrittää tappaa mut hitaasti mutta varmasti ja ehdottoman tuskallisesti... D: oon täs nyt yrittäny jaksaa tuohuta, muttanojaa..
Perjantaina mulle pidettiin vauvajuhlat (niistä lisää vauvablogissa ^^) ja siitä me siirryttiin kaverin tupareihin markon kanssa käymään :) no sit mun olo kumminki huononi sen verran et kumminki lähettiin aika aikasin sitten kotiin.
Mut ainaki meno tupareis oli ihan oikee niinku näkyy ! ;) onnee viel uuteen kotiin Sanja ja Teemu <3


Lauantaina sitten meillä oli pihakirppis touhuilua :) Roudattin poöytiä pihalle, vaivalla pengoin kaappeja, paisteltiin pullia ja keiteltiin kahvia mut eipä siitäkään touhusta sitten mitään tullu xd me istutiin siellä pari tuntia minä, marko ja naapurin muksut xd + katja joka niitä pulliaan hoiti.. Mä väänsin mainoksii tosi kauan, kirppiksest ilmotettii tyylii 60 ihmiselle ja meil oli 2 myyntipöytää xdd eipä meillä toisaalta onneks käynykkää ku neljä asiakasta, olis se ollu vähän noloo jos ois tullu hirvee lössi ja meillois siel kaks pöytää sillee jepa :D mut se sit tosiaa vähän kusi alle ni luovutettii sitte.
Sit me vaa käytii markonkaa saunas ja kateltii leffoja ja siit tuli sitte ihan kiva kotipäivä :)
Sunnuntaina meijän piti sit pitää toinen kirppispäivä, mut eipä ois huvittanu pahemmin istuskella siel yksinää, ni peruutin sit koko paskan ja röhnäsin jällee vaan himassa xd mun elämä on tylsää !

Nyt mä tässä sitten taas venailen jotain suurta ja ihmeellistä mun elämään :D mitä tuskin tulee tapahtumaan ennen synnytystä mut aina voi haaveilla :D

kannattaa tsiigailla sitä mun vauvablogii :) Se voi olla et päivittelen sitä vähän ahkerammin ku tätä ku kumminki aikalailla kaikki mitä tässä nyt tapahtuu pyörii raskauden ympärillä :)
vauvablogiin pääset siis tästä  :)

mutta eipä mulla tähän muuta :)
Enskertaan !
Kiitos jos jaksoit lukea !