Wednesday, April 24, 2013

Lapsi (:

Tänään mä sit sen vihdoin facebookkiinkin julkasin että lastahan tässä odotellaan :D ootin et ehkä pari ihmist tykkää ja muutama onnitteleeki, herranjumala ! :D tyylii 30 ihmist kävi tykkäämäs ekan tunnin sisää ja ihan jumalattomasti onnitteluja :D kyllä vähän ihmetytti :D sai kyllä kiitellä ihan olan takaa :D Sit muksun ihanin tuleva kummitäti viel kirjotti ihanan blogin; http://talesfrommyemptymind.blogspot.fi/2013/04/2442013.html?showComment=1366830555698#c852931084607544139 - Kiitos, kyllä kyynel silmässä sitä luin <3 Nyt vaan jatkamaan "ihanaa" odottelua : ) kaikki sanoo että raskaus on ihmisen ihaninta aikaa, älkää uskoko niitä :D oksettaa, jokapaikkaan särkee, mielialat vaihtelee, tuntuu et tissit repee, jeeees ! Tää on tosikivaa :D onneks se pieni kaunis nyytti vihdoin sylissä on tän arvosta (: Ja vielä kuvaa (tosin kolmen viikon takaa :D) Tää oli siis raskausviikolta 7+6 : ) nyt mennään jo kymmentä :)

Sunday, April 7, 2013

Turhat haaveet johtaa turhautumiseen.

lopettaks ihmiset koskaan muistelua? Lopettaks ne turhaa haaveilua.. Mä en ymmärrä, miks kaikki aina tekee itelleen pahaa.. Selaillaan vääriä facebooksivuja, ajatellaan liikaa menneita, hyviä muistoja, jauhetaan kännissä ystäville ikävää.. Hyvinvointivaltio jossa kaikki voi hyvin paitsi "alkuperäisasukkaat"... Teinit jotka ei ymmärrä oma parastaan. Pääseekö ihmisistä oikeasti koskaan yli? Lopettaako ihmiset oikeasti rakastamasta? Häviääkö ne muistot koskaan vai tuleeko niistä vain vähemmän kivuliaita? Voidaanko me enää koskaan vaan oikeasti elää hetkessä, rakastaa ja nauraa.. Voiko meistä kukaan oikeasti jättää mennyttä taakseen?

Friday, April 5, 2013

Body Worlds- Näyttely

"Body Worlds on saksalaisen tohtori Gunther von Hagensin luoma näyttelykokonaisuus, jossa aidot plastinoidut ihmisruumiit ja elimet mahdollistavat ainutlaatuisen tavan tutustua ihmisen anatomiaan. Von Hagensin keksimässä plastinointimenetelmässä ruumiin nesteet ja rasvat korvataan nestemäisillä muoveilla, jolloin näytteitä voidaan säilöä lääketieteen opetusta varten. Body Worlds -näyttelyssä ihmiskeho on esitelty myös taiteen ja muotojen näkökulmasta." -- Oli kyll aika siistii.. vaikkakin vähän ällöö.. :D ootin oikeesti kokoajan et ku niillähän on oikeet silmät ja ne kaikki vaan sillee tuijotti, et joku ois yhtäkkii räpsyttäny silmii. :D:D se oli mun suurin pelko :D:D mut kyll siel oppi kaikenlaista :) varsinki ku oli viel ex-sairaanhoitaja mukana ni sai viel vähän lisätietoo : ) laitan nyt vähän kuvii mitä netist löyty tohon näyttelyyn koskien :) 1) ihminen verisuonineen ja valtioineen 2) jalkapalloilija 3) ihmisen sydän verisuonineen 4) urheilija, tässä näkee kuinka joillekkin oli jätetty ripset ja kulmakarvat ja kaikki :o 5) spagaatti 6)hermostot 7)Raskaana oleva nainen