Tuesday, June 25, 2013

ou beibe beibeeee ! (;

Vittu et oli loistava päivä ! :) Aloitetaan alusta... :D

Heräsin aamulla ja mun olo oli ihan hirvee.. no jokatapaukses päätin lähtee töihin. Bussipysäkillä kuitenkin olo vaan paheni ja tajusin et jätin puhelimeniki himaan... noo.. lähin bussipysäkilt kävelee himaa ja siit sitten tunnin odotuksen jälkeen terkkariin hakemaan sairaslomaa... Noh sain sitten saikkua keskiviikkoon asti ylähengitystieinfekstion takia :)

No pääsin sielt terkkarista ja menin sitten Johannalle juomaan lämmintä, niinkuin lääkäri oli käskenyt :D kahvillr siis :) Otin yhen panadolinki siinä ja olo parani huomattavasti jotan lähin Johannan kans sit pihalle :)
Täs meijän bussipysäkkifiksuiluu :D:D

















Sit ku päästiin keskustaan, me käytiin prismassa hakemassa Mansikoita, Suklaavanukasta, Kermavaahtoa ja pommacia jota me sitten syötiin ja juotiin kuoharilaseista ;);) + meilloli pågen gifflar pullia ja jotain mehua ja after eight suklaata :) Vitsi et oli jees :) Puhuttiin tyttöjen juttuja ja pidettiin nurtsi picnikkiä :D





Sit ku me oltiin syöty ja juotu, me siirryttiin possen seuraan keskuskoulun koriskentälle :) Siel me sit hengailtiin ja sillee normi settii :) Pelleiltiin ylimäääräsellä kermavaahdolla ja tehtiin alkoholittomiii drinkei ;)





kun sitten kello tuli 4, me otettiin nokka kohti helsinkiä :) LEFFAAAN !! :) Minä johanna ja ronja :) Me lähdettiin 16.05 junalla keravaltaja oltiin perillä 17.19 koska vr.... Vittu me istuttiin siel junas kuolemas ihan vitun kauan koska raideviat ja blaablaa... paskaa !!


noo, sitten me loppujen lopuksi päästiin sinne helsinkiin ja mentiin suoraan sinne leffateatteriin :) käytiin kattomassa Hangover part 3 ja vittu et oli siistiii :) Meininki oli vitun chilli ja leffa vitun hyvä :) Oli kyllä sikajees ! :) (pientä leffateatteritapaamista lukuunottamatta ;D)




 Oli kyllä ihan mahtava päivä ! :) Kiitos seurasta !
Mitäpä siihen muuta lisäämään ;)
PAITSI SEN
et sit molemmat tuli viel meille yöks ja meilloli edelleen sikakivaa :) Jei !

-jenni kuittaa-

Sunday, June 9, 2013

Vierailu Vivamon Raamattukylässä :)

Jepjep :) Mähän olin siis koko tän viikon isosena päivärippikoulussa :) Oli aivan mahtava leiri, mahtavia muksuja :) Jokainen päivä oli toistansa parempi :) kyllä siinä meinasi kyyneleet valua kun ne sitten eilen konfirmoitiin :) Omista pikkusista olin erityisen ylpeä ! JEJ ! Oli kyllä aivan paras leiri viimeiseksi leiriksi, enkesänä, mä jo äiteilenki tuolla puistoissa :D en riparilla :c
Nomutta, jokatapauksessa, me tehtiin sitten ripariryhmän kanssa torstaina retki Vivamon Raamattukylään :) Muuten oli tosikiva päivä, mutta meistä varmaan kaikki palo auingossa kun ei oikeen päästy varjoon :c Mut me kateltiin, näytelmiä, tutustuttiin maisemiin, uitiin ja vaikka mitä : ) Ei kai siitä voi enempää kertoa, nyt kuvia : )

Bussimatkan fiksuilua :D

ronja poseeraa :D

tässoli ekan näytelmän jälkeen Kuningatar, Kuningas Salomo ja pantteri : )

meitsi nunnaili ku joku sano et näytin nunnalta ;:D

Kirahvi, Kuningatar, Kuningas Salomo ja pantteri : )

Ronja. Kuningatar, Kuningas Salomo ja pantteri : )

tässoli hyvännäkönen näyttelijä ketä me kuolattiin :D

kuolaaa ::D:D:Dd

ja käytiin vielä ronjan kanssa uimassa :)

Sunday, June 2, 2013

Huora Bileet ;)

Kyllä oli taas bileet :D porukkaa ei tullu lähellekkään niin paljon ku oletettiin, mutta kaikki bileiden ainekset oli silti kasassa :D Oli tappeluita, itkemistä kännissä eksien perään, juomapelejä ja vaikka mitä :D:D Eipä siitä enempää voi kertoakkaan, kuvat kertoo enemmän ku tuhat sanaa ;) Kiitos rakkaat huorani ;)

tällästä meininki oli ;) Kassu ja Nina <3

Kassu meidän miesmalli ;D

Ronja, Teemu ja Nina ;)

Arttu ja Kassu ;)

Meitsin oikein epätyylikäs väliposetuskuva :D:D

HUOOORAAAT ;) Nina, Teemu ja Ronja ;) + meitsi taustal forever alone :D

Täs mä keräsin kaikki mun huorat kasaan ja esittelin ne kameralle ;)

Ja sitten aukesi shapanja ! ;D

Tässä luksushuorani ;) Kassu, Ronja, Noora ja Arttu ;)

Lisää meitsin luksushuoria ;) 

Mun mieshuorat ;) Kassu ja Arttu ;)

Mun mieshuorat ;) Kassu ja Arttu ;)

Kiitos illasta ! : )