Tuesday, June 25, 2013

ou beibe beibeeee ! (;

Vittu et oli loistava päivä ! :) Aloitetaan alusta... :D

Heräsin aamulla ja mun olo oli ihan hirvee.. no jokatapaukses päätin lähtee töihin. Bussipysäkillä kuitenkin olo vaan paheni ja tajusin et jätin puhelimeniki himaan... noo.. lähin bussipysäkilt kävelee himaa ja siit sitten tunnin odotuksen jälkeen terkkariin hakemaan sairaslomaa... Noh sain sitten saikkua keskiviikkoon asti ylähengitystieinfekstion takia :)

No pääsin sielt terkkarista ja menin sitten Johannalle juomaan lämmintä, niinkuin lääkäri oli käskenyt :D kahvillr siis :) Otin yhen panadolinki siinä ja olo parani huomattavasti jotan lähin Johannan kans sit pihalle :)
Täs meijän bussipysäkkifiksuiluu :D:D

















Sit ku päästiin keskustaan, me käytiin prismassa hakemassa Mansikoita, Suklaavanukasta, Kermavaahtoa ja pommacia jota me sitten syötiin ja juotiin kuoharilaseista ;);) + meilloli pågen gifflar pullia ja jotain mehua ja after eight suklaata :) Vitsi et oli jees :) Puhuttiin tyttöjen juttuja ja pidettiin nurtsi picnikkiä :D





Sit ku me oltiin syöty ja juotu, me siirryttiin possen seuraan keskuskoulun koriskentälle :) Siel me sit hengailtiin ja sillee normi settii :) Pelleiltiin ylimäääräsellä kermavaahdolla ja tehtiin alkoholittomiii drinkei ;)





kun sitten kello tuli 4, me otettiin nokka kohti helsinkiä :) LEFFAAAN !! :) Minä johanna ja ronja :) Me lähdettiin 16.05 junalla keravaltaja oltiin perillä 17.19 koska vr.... Vittu me istuttiin siel junas kuolemas ihan vitun kauan koska raideviat ja blaablaa... paskaa !!


noo, sitten me loppujen lopuksi päästiin sinne helsinkiin ja mentiin suoraan sinne leffateatteriin :) käytiin kattomassa Hangover part 3 ja vittu et oli siistiii :) Meininki oli vitun chilli ja leffa vitun hyvä :) Oli kyllä sikajees ! :) (pientä leffateatteritapaamista lukuunottamatta ;D)




 Oli kyllä ihan mahtava päivä ! :) Kiitos seurasta !
Mitäpä siihen muuta lisäämään ;)
PAITSI SEN
et sit molemmat tuli viel meille yöks ja meilloli edelleen sikakivaa :) Jei !

-jenni kuittaa-

No comments:

Post a Comment