Wednesday, January 25, 2012

akrabadabraaa (:

Khihhihiiii (: mä ensinmäist kertaa kitjotan blogii omassa kotona, omalta koneelta :) on kyllä kiva :)
Kohta aattelin rupee zumbailee ku juhani kattoo jotain paskaa tv ohjelmaa ja sit ku se loppuu ni meen kullan kainaloon parantelee, hirveen kuumeinen olo taas.

Oon nyt päättäny kaikkien galluppien jälkeen, et lisään tähän uuden blogin mihin kirjotan noit mun tarinoit. Sinne tulee nyt aika monta mut sit lisäilen niit pikkuhiljaa sit ku kerkeen kirjotella niit puhtaaks :)

Oon täs sit kummingi miettiny... Vaik mullon juhani ja kaikkee ni mullon silti jotenki kumman tyhjä ja yksinäinen olo.... Oon mä kai kumminki onnelline :) Jotain kumminki tuntuu puuttuvan .... Hmmm :>



Onneks mullon kumminki kavereita jotka kertoilee mulle kokoajan et vaikka välil yksinäiselt tuntuuki, emmä siltikään oo koskaan yksin ♥ Rakastain kaikkia höpsöjä (::(::: pusipusi (::

jajajaja.. ei kai mulla sitten tähän väliin muuta :) eiku vaan zumbaaaa !
    

Pitäkää teki hauskaa ja itestänne huolta :):)

XOXO, jennidaa (::

Friday, January 20, 2012

peruspäivittelyy ja normiraget (::

Noniiiiin....
Olen tässä miettinyt taas..... Luettekste ihmisten blogeja jos te tiiätte et te saatatte löytää sielt jotain joka satuttaa teitä ja josta te ette yleensäkkään tykää ? Noh, yks henkilö luki mun blogia, ja luki täältä asioita mistä ei pitäny, ja siit sytty hirvee sota ... En oikeesti tajuu.... 
TEHÄÄN SILLEE::: Mä kirjotan blogiini asioita mitä haluun ja os niist e pidetä ni
sit ei varmaan kannata lukee :) jajaja, jos lukee, ni sit sshh (:: rakentava kommenti on jees,
mut ei tommossii ihmerageilui (: kiitos ♥

-----

(tämä kuva on googlesta, mutta unn käsi näyttää aika samalta :D)
Eilinen päivä oli loistava ! :D:D 
Tein himas itelleni iltapalaks siinä sämpylää,,, sitteeeen, päätän kompastuu matnreunaa ja kompastuessani viillän sil veitsellä käteeni haavan. Sit lyön pääni pöydänkulmaa ja ku herään, ni makaan verilammikos... 
Oli sit tosi ihana säikähdys ku heräs siin.....
JA___ se vitutus ku joutu pesee sitä lattiaa .... :D:D:D
muttajoo... (:::

-------

Dodiiiiin (::: 
Täs me ruvetaan pikkuhiljaa viettelee rauhallista leffaviikonloppuu juhaninkans (::
Ihana ku se on muuttunu niin kauheesti parempaa suuntaa (: nyt se on rauhalline ja sulone ja kiltti (:
yleensä :DD:DD
mutjuu (:::

----------

JA !
Tiia anto mulle ehkä mailman parhaimmat tuparilahjat (:::
Se anto mulle semmose sairaan hienon, mun näkösen maton,
karkilta haisevaa ihanaa suohkusaippuaa jaja semmosen unimaski jutun minkä oon aina halunnu (::
kiitos ihana ♥

----
hyvät viikonloput ihmisille (:. pitäkää hauskaa ! ♥
XOXO, jenni (::

Wednesday, January 18, 2012

angstangstangst :D:D:D

Koulussa on kamalaaaa :DD tulin tänää ekaa päivää kouluu puoleentoist kuukautee ja tää on ihan hirveetä :D
kävin jo terkkarilki et se pumppas muhun rauhottavii ku ei keskittyminen tunnu onnistuu :( mut jaa... Ehkä mun ei tarvii kauaa sopeutuu tänne, voi olla et lopetan... Pitää nyt mietiskellä... Toisaalt tätä on nii vähän vaan jäljellä et se menis hampaita purrenki... hömhöm... Oon vaan jääny niin ulkopuolelle ja tääl tuntuu niin vieraalta et en tiiä (::


Mutta sitten.... Erottiin tonin kaa. Heräsin vaan yks ilta huomaamaan et ei me helvetti koko loppuelämäämme olla yhessä, ni miks tuhlata aikaa turhaan.. Tai sillee muttei sullee mut silleee.... en osaa selittää...
Ja sit ku juhani oli siin sil hetkel ni en sit tiiä.. Tuli vaan hirvee ikävä :) mutmut nyt me sit kai ollaan taas juhanin kans yhessä, koska jos oisin joutunu olla sinkkuna pitkään masennukseni ja sit niiden sydänsurujen kans ni oisin  salee kuollu johonki skitsofreniaa himaa :DFD:D Rakastan sitä (::



Mut sit ängstin kans sitä et en voi kirjottaa blogii joka päivä, koska mulla ei oo himas nettii :(:(  Eli joudun aina tälleen koulus kirjottelee kaikkee turhaa :):)

Muthei, koht keravalle käymää pysäkillä ja sit moikkailee kavereita, toivottavasti tulee viel kiva päivä :):)

Thursday, January 12, 2012

Tauon jälkeen (::

Hellureeei (:: Elikkä pientä päivitystä :) oon nyt maanantaista asti asunu omassa asunnossa tuusulassa ja tää vielä toistaseks on ihan sairaan siistii ! :):) paitsi et pitää ite siivoo ja tiskaa mut siihen tottuu :):) ja hannuuki on tullu nähtyy pitkäst aikaa ja oi vitsi ! :) vaikka mitä kaikkee kivaa oon tehny :):)

Tällähetkellä tulin nyt tonille koska tulin kipeeks :( en halunnu sairastaa yksin kotona joten tuli poikien seuraks (:: PS. sitä vois ottaa vähän keittoo kohta ku toni tulee virosta :):):)

PSS. Käytiin tänään jassunkaa salillaki !

SAIRAAAAN SIISTII (:: muuttakaa omaan kämppään, son kivaa :):)

xoxo, Iloinen (::

Sunday, January 8, 2012

8. tammikuuta 2012

Alotetaan aamusta.. blaablaa tylsää tylsää :D jatketaan päivään jollon mulle iski hirvee vauvakuume ! :D se oli ihan sietämätöntä joten päätin lähtee jykälle syleilee mun vaavaa :):) siel sit vietettii ronjankaa aikamme ja tultii takas tonille. Ku päästii Tonille, mulla ja ronjalla oli tooooosi tylsää :D:D päätettiin siis meikkailla;; (ja koska en jaksa kirjottaa siitä, tässon vitusti kuvia :D:D)
Silmätkiinni meikkausta osa 1 - ronja taiteili

Osa 1 - ronja taiteili



Poseerasin :):) - Ronja taiteili (::

Silmätkiinni meikkausta osa 1 - Jenni taiteili :D

Osa 1 - Jenni taiteili :D

Ronja poseeras - Jenni taiteili :D

Sit pyyhittii meikit ja otettii uusiks :D- ronja taiteili

hymy :3

Ronja taiteili ! ♥

Sit pyyhittii meikit ja otettii uusiks :D - jenni taiteili :D

jennin luomus :D:D ♥

SIT VAIHDETTIIN TEEMAA ! PÄIVÄNSÄDE & MENNINKÄINEN ! :3 

Päivänsäde :3 Ronja meikkas ♥


Päivänsäde pozeee :3

Heelooou :):) päivänsäde.

Menninkäinen ♥ Jenni meikkas :):)

Menninkäinen :DD GGRRRRRRRR !!

Päivänsäde & Menninkäinen ♥

Päivänsäde & Menninkäinen ♥

Päivänsäde & Menninkäinen ♥

Päivänsäde & Menninkäinen ♥

Hihi, Toivottavasti saitte hyvät naurut :33 illanjatkoja
xoxo, Jenni (ja ronja (:: )

Saturday, January 7, 2012

AHAHAHAHAHAHAHHHHHAAA !! 8DDDD

HAJOILLAA VITUSTI :D:D:D ei onneks tullu tylsää ni mentii meikkaa tonza ! :D:D täs teillekki kuvamatskuu, pitäkää hauskaa ! 8D illanjatkoja !
Täs mun barb.... Kulta :3

Toni on lissu :D mitä siihen lisäämään :___D

Panisin ? :o

turhuuksia väliin (::

zadaa ! meitsin pitäis varmaa nukkuu jo rivoudesta päätellen mut sen sijaan KALJAAAAA ft. ronja, miksu ja toni (:: Me popitetaan tääl ronjankaa spotifyn top 1,2,3 listaa ja pojat seikkailee ulkona :D:D Hauskaa on mut masentaa kans :( noi tuol kaikki (näköjään nyt ent. parhaat kaverit) bailaa ilman mua :( NOOh, tämähän tarkoittaa;
Tästä haaveillaan.... :3
tätä juodaan (::


UNOHTAMATTA;
Loistavaa seuraa ! :3

+++++
PLUS
Mua ja ronjaa halutaan panna autossa ;);)
grrrrrrr ! (::: 
joku pedari haluu meit :D:DD

mutta
ILLANJATKOJA KAIKILLE ! :):)

7 tammikuuta 2012

olipas mukava päivä taas tänää :DD oli pelottavaa ku heräsin aamulla enkä nähny tonii missää :DD nooo sit oottelin sillee et se on varmaa kaupas ja meni joku 1½ tuntii ku soitin sille ni se oli muiden naisten luona kahvilla :D:D:D tylsistyin sit koneel mont tuntii kunnes lähin sit faijal käymää :):) siin me sit faijankans nautiskeltiin sivistyneesti kallista valkoviinii ja valittii uuteen kotiin lakanoita ja pyyhkeitä (: siit sit hyppelin assalle mis näin jassun ja sanjan :DD huvitti, yhtäpaljon kusetusta siinä oli ilmassa niinku ennenki :D:D:D nyt sit istuskellaan täs tonilla minä, miksu, jassu & toni ja kiskotaa bissee (:::

---

 muttaaaa...... kuten minut tiedetään, mun blogipäivitykset ei koskaan oo vaan tosi ilosii..... Mul meni hermo tos äskö... Oon ollu nyt kuukauden sairaslomalla ja oon jääny ihan ulkopuolelle kaikesta... Nyt tälläkin hetkellä ne on pitsalla kaikki ja mä itken kotona. LISÄÄ KALJAA !
On ikävä ;< saa nähä mitä käy ku pääsen kouluu takas... Nyt, huomiseen :)

Friday, January 6, 2012

6 Tammikuuta 2012

huomenia... Olo on mitä kauhein.. Henkisesti, fyysisesti ja kaikkee silt väliltä.... En oo tänää tehny mitään muuta ku vaa löhönny hirveen äkösenä :DD mullon salee kuumetta joten jatkan varmaa sängynpohjalla angstaamista pikkuhiljaa :DD Pitäkää hauska päivä munki puolesta :)

Täs viel osuva kuva kertoo milt näytän tänää :)
kuumeessa ja krapulassa vai ? pyh .......

Thursday, January 5, 2012

Tähän väliin avaudun ...


Miten me saatiin tää menee näin ? Miten me onnistuttiin tehä näin toisillemme?
Miten vaa... nyt kumpiki paksana...
Ehkä vielä joskus.... ehkä me joskus vielä tajutaan mitä me ollaan tehty...
Tarviin sua, tarviit mua mutta.....
Nyt hetkeksi... Hyvästi ! ;<

5. tammikuuta 2012.

Khihih (:  Tänään sitte päätin tän bloginki pitämisen alottaa... Jotenki tuli semmone fiilis et tarttin paikan mille purkaa tunteita silleen et ne on muidenki nähtävillä, koska mua ärsyttää ihan sikapaljon kertoo joka vitun ihmiselle aina sama tarina uudestaa ja uudestaa.

Muttajooo.. Tää toimii mulla varmaan aikalailla "päiväkirjana" (: Tänne mä sit kirjottelen mitä on minäki päivänä tapahtunu ja mitkä on ollu päivän fiilikset :):)

Sit _pakko_ näin sanoo, et tää tulee pitkäään näyttää tää mun sivu varmaa tosi fiksulta koska oon avuton apina enkä osaa tehä mitää :D:D samallai kommentointi ja kaikki :D:D

------------

Mutta asiaan... TÄNÄÄN...... .dknf-lkgärj... Jassu tuli nikonkans käymään täs tonil ja sain taas kuulla mitä ihastuttavimpia tarinoita siitä, mitä ihmiset musta tuolla puhuu... Mua vaan suunnattomasti kiukuttaa et läheisetki ihmiset valittaa musta sitä, mikä niissä näkyy voimakkaampana itessään.. .taino... jaa :D:D vaikee selittää :):))
Mut on tänään ollu kivaaki :):) oon riehunu tonin ja miksunkaa, ja sit jassun ja nikonkaa :):) Kävin myös mutsil tänää ja soitin johonki ja tein sähkösopimuksen :) se oli sairaan pelottavaa soittaa sille, ja se musiikki ärsytti, mut oli hieno fiilis saada jotain fiksuu ja hyödyllist kerranki aikaan ite :) Kohta omaan kotiin <3 muttaaaa nyt varmaan poikien kanssa kattomaan elokuvaa ja huomen sitte lisää (:::