Wednesday, January 18, 2012

angstangstangst :D:D:D

Koulussa on kamalaaaa :DD tulin tänää ekaa päivää kouluu puoleentoist kuukautee ja tää on ihan hirveetä :D
kävin jo terkkarilki et se pumppas muhun rauhottavii ku ei keskittyminen tunnu onnistuu :( mut jaa... Ehkä mun ei tarvii kauaa sopeutuu tänne, voi olla et lopetan... Pitää nyt mietiskellä... Toisaalt tätä on nii vähän vaan jäljellä et se menis hampaita purrenki... hömhöm... Oon vaan jääny niin ulkopuolelle ja tääl tuntuu niin vieraalta et en tiiä (::


Mutta sitten.... Erottiin tonin kaa. Heräsin vaan yks ilta huomaamaan et ei me helvetti koko loppuelämäämme olla yhessä, ni miks tuhlata aikaa turhaan.. Tai sillee muttei sullee mut silleee.... en osaa selittää...
Ja sit ku juhani oli siin sil hetkel ni en sit tiiä.. Tuli vaan hirvee ikävä :) mutmut nyt me sit kai ollaan taas juhanin kans yhessä, koska jos oisin joutunu olla sinkkuna pitkään masennukseni ja sit niiden sydänsurujen kans ni oisin  salee kuollu johonki skitsofreniaa himaa :DFD:D Rakastan sitä (::



Mut sit ängstin kans sitä et en voi kirjottaa blogii joka päivä, koska mulla ei oo himas nettii :(:(  Eli joudun aina tälleen koulus kirjottelee kaikkee turhaa :):)

Muthei, koht keravalle käymää pysäkillä ja sit moikkailee kavereita, toivottavasti tulee viel kiva päivä :):)

1 comment: